Φίλοι και φίλες,

 

Ονομάζομαι Θεόδωρος Πλέσσιας και διαμένω στην Τρίπολη. Έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Δ.Π.Θ. και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Δασολογίας Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να ανοίξω το δικό μου Γεωτεχνικό γραφείο Μελετών.

 

Αρχές του Γενάρη του 2012 το ταξίδι ξεκίνα. Ύστερα από σχεδόν 3 χρόνια σκληρής δουλειάς η Δασοτεχνική κερδίζει μέρα με τη μέρα την εμπιστοσύνη σας και εδραιώνεται στην συνείδηση σας, ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης - συμπαραστάτης σε Δασικά, Περιβαλλοντικά και Τεχνικά ζητήματα.

 

Σχετικά με εμάς...

Στα χρόνια αυτά αποκτά παράλληλα και ένα διευρυμένο δίκτυο επιστημονικών συνεργατών διαφόρων τεχνικών ειδικοτήτων όπως Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων, Αρχιτεκτόνων πετυχαίνοντας να προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες λύσεις σε Τεχνικά και Περιβαλλοντικά θέματα.

 

Κλείνοντας οφείλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου αλλά κυρίως οφείλω να ευχαριστήσω τους πάνω από 100 πελάτες που πέρασαν το κατώφλι του γραφείου μου και με εμπιστεύθηκαν να διεκπεραιώσω τις υποθέσεις τους .

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μέγιστη ευθύνη να φανώ αντάξιος, των παλιών αλλα και των μελλοντικών πελατών μου…

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Πλέσσιας Θεόδωρος

© 2014 by Θεόδωρος Πλέσσιας
Proudly created with a.p. Design

Παναρκάδων 16

Τρίπολη, Αρκαδία, 22100

2714 000214

6975857738

Δασοτεχνική

Θεόδωρος Πλέσσιας & Συνεργάτες

Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος  Δ.Π.Θ.

  • Facebook Classic
  • Google+ Classic